maandag 10 juni 2013

This is the moment...

Gisteren was het grote moment daar.... Ik ging mijn 'kindje' dan eindelijk presenteren aan de wereld. In Volendam. Het dorp wat een grote bijdrage heeft geleverd aan mijn ontwikkeling. De hele week verbleef ik er al om de laatste dingen te regelen. Hoe dichter de dag naderde, hoe nerveuzer ik werd.
Waar was ik aan begonnen? Een boek schrijven is één ding, maar het dan ook nog te moeten presenteren... Ik ben niet iemand die graag in the spotlight staat en een groep mensen toespreken is dus ook zeker niet mijn hobby. En dan was het ook nog een zo'n persoonlijk verhaal wat ik nu ging delen.

Van tevoren was ik bloednerveus, ik stond te wiebelen op mijn benen, had het bloedheet en wilde het liefste de deur uitlopen om heerlijk op een terras op de dijk te gaan zitten.
Er waren vele mensen aanwezig. Familie, vrienden, kennissen, (oud-)collega's, (oud-)studiegenoten. Echt hartverwarmend!
Zo nu en dan raakte ik even de draad kwijt of moest ik tijdelijk stoppen omdat de emoties even te heftig werden, maar uiteindelijk kwam het helemaal goed! Ik heb het gedaan. Mijn verhaal is nu de wereld in! Vanaf donderdag is het boek verkrijgbaar.
Ik hoop dat het vele mensen mag bereiken, het is een boek met een boodschap voor velen!

De komende dagen ga ik nog even bijkomen van deze 'bevalling'. Ruim twee jaar lang ben ik dag en nacht met het boek bezig geweest. Eindelijk mag ik achterover gaan leunen... Voor even dan ;)

Voor meer foto's van de presentatie kun je kijken op: www.facebook.com/hetstilleverdriet

2 opmerkingen:

  1. Ha Danielle,

    wat fijn dat het zo goed verlopen is.
    Geniet maar van je roem!!!

    groetjes Joke (Bieb)

    BeantwoordenVerwijderen