vrijdag 6 september 2013

Zaterdag 7 september - Westlandse Schrijversmarkt

Morgen ben ik van 13.00 tot 17.00u één van de aanwezige schrijvers op de Westlandse Schrijversmarkt in de bibliotheek van Naaldwijk.

Om 10.30u opent schrijver, columnist en dichter Nico Dijkshoorn Podium Westland, waarna er op diverse locaties in Naaldwijk van alles te beleven zal zijn.
In de bibliotheek wordt naast de schrijversmarkt voorgelezen, kinderliedjes gezongen, poppenkast gespeeld en optredens gegeven door schrijvers en dichters.

In de Oude Kerk klinken de klanken van koren, solisten en instrumentale ensembles. Op het buitenpodium op het Wilhelminaplein vindt er de hele dag een afwisselend programma plaats door harmonieën, fanfareorkesten, koren en slagwerkensembles. Je kunt kunstexposities bezoeken. In WestlandTheater De Naald geven cabaretiers Pieter Jouke en Ronald Snijders de bezoekers als gids een blik achter de schermen. Daarnaast zijn er optredens en workshops te zien. Pop is te horen in PAX. Verschillende bands zullen zich presenteren tijdens deze dag. En het Historisch Archief en Westlands Museum vertonen in het gemeentehuis diverse historische films van het Westland.

...Kortom, kom gezellig naar Naaldwijk!

Meer uitgebreide info: www.cultuurpuntwestland.nl en http://www.bibliotheekwestland.nl/pagina/87488.westlandseschrijvers.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten